Partners

Kite Concepts werkt samen met verschillende partners zoals, Sprangers Communicatie, Perlo Producties, Gillis & van Bakel, Mindfield Leisure en NHTV internationaal hogeronderwijs Breda. 

Sprangers Communicatie

 

Sprangers-adviseurs verstaan het speelveld van de marketingcommunicatie als geen ander. Door de jarenlange ervaring, de scherpte op de ontwikkelingen in het vak. Zij werken vanuit een onderscheidende visie. Wie normaal gesproken de zender is, zetten zij graag in de rol van ontvanger. En de ontvanger geven ze het podium om te zenden. Zo organiseren ze de mensen in de communicatie. Daarbij is interne communicatie gelijk aan externe communicatie. Het een kan niet zonder het ander.


Perlo Producties

Perlo Producties is een evenementenbureau uit Oss. Wat zij doen, is dromen verwezenlijken. Uw evenement wordt hun bron van inspiratie: zij kunnen u de organisatie van A t/m Z uit handen nemen. Zij zorgen dat uw evenement staat. Dat u zich nergens meer over hoeft te bekommeren. Daardoor krijgen u en al uw gasten alle ruimte om volop te genieten. 


Gillis & van Bakel

Een goede reclame voor uw bedrijf bestaat uit meer dan posters, flyers en logo's. Iedereen kan aan een logo zien wat je doet, maar niemand weet hoe je het doet. Zij kunnen dit personaliseren voor je. Tegenwoordig is het niet meer moeilijk om een videootje te maken of om een impressie te kunnen geven. Met een druk op de knop komt u binnen no-time bij het filmpje op die blauwe pagina van het internet. Echter, om klanten doelgericht naar uw evenement, product of bedrijf te laten kijken moet er meer gebeuren dan alleen een filmpje maken en deze op internet zetten. Hun doel is belevingen om te zetten in korte film. Om mensen het evenement te laten herbeleven. En een indruk te geven over het bedrijf. Kortom: Gillis & van Bakel laat in drie minuten zien waar u voor staat.


NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

Kite Concepts maakt gebruik van de expertise van NHTV internationaal hogeronderwijs Breda. We werken graag samen met studenten van NHTV om te helpen bij onze projecten.